Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Zdoupp News:

latest

Όλοι χαρούμενοι όλοι μαζί μπορούνε - ΔΑΚΕ ΗΛΠΑΠ

                                       Όλοι χαρούμενοι όλοι μαζί μπορούνε. Καλή χρονιά με υγεία και του χρόνου. Βλέποντας τις φωτογραφίες απ...


                                       Όλοι χαρούμενοι όλοι μαζί μπορούνε.

Καλή χρονιά με υγεία και του χρόνου. Βλέποντας τις φωτογραφίες από την κοπή πίτας ΔΑΚΕ ΗΛΠΑΠ ένιωσα βαθύτατα συγκινημένος και μετά από πολύ καιρό κοιμήθηκα ήρεμος γεμάτος αισιοδοξία.

Ήταν πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, δηλαδή από το μακρινό 2008 και μετά, που κοιμήθηκα χωρίς να χρησιμοποιήσω την παλιά μου μέθοδος παρακολουθώντας ατελείωτες ώρες porno για να κοιμηθώ.

Σας Ευχαριστώ θερμά μου λύσατε ένα πρόβλημα που ο μαλάκας ψυχακιας δεν μπόρεσε να λύση εδώ και πολλά χρονιά.

                                   👍👍👍  Respect👍👍👍

 

Και δεν ομιλώ για τους επίσημους καλεσμένους, μιλάω για τους εργαζόμενους, τέτοια αισιοδοξία στα μάτια τους έχω καιρό να δω. 

Από που πηγάζει όλο αυτό το θετικό κλίμα δεν ξέρω, πάντως ένα έχω να πω πάμε καλά.

Και αν κάτσω και σας υπενθυμίσω μερικά άπλα πράγματα, στο τέλος θα μου πείτε ότι η εγώ οι αυτοί περνούμε  ληγμένα!

Πάμε να υπενθυμίσουμε μερικά ασήμαντα πραγματάκια:

1. Η οικονομική κατάσταση όλων τον εργαζομένων πάει από το κακό στο χειρότερο,τα χρέη αυξάνονται και φως στο τούνελ δεν υπάρχει.

2. Τα επιτόκια αυξάνονται κάθε μέρα με αποτέλεσμα να κοκκινίζουν πλέον πολλά δάνεια και να κινδυνεύουν πολλοί εργαζόμενοι να μείνουν στο δρόμο μιας και πλέον δεν προστατεύετε η πρώτη κατοικία.

3. Αύξηση στις καθαρές αποδοχές έχουμε να δούμε από το μακρινό 2008 που προαναφέραμε, με πληθωρισμό από 10 έως 14%, ο πρόσφατος προϋπολογισμός για το 2023 προβλέπει διψήφιο πληθωρισμό.

4. Μια σύμβαση  υπεγράφει και αυτή copy paste και ακόμη να δούμε το αποτέλεσμα λες και είναι ένα μυστικό που θα βλάψει αφάνταστα την τσέπη του αφεντικού ( ΤΑΙΠΕΔ ), ΣΎΜΒΑΣΗ 2022-23 και ακόμα να πάρεις τα γάλατα για το δεύτερο εξάμηνο 2021! Κατά αποκλείστηκες πληροφορίες η χελώναmail που ανέλαβε την μεταφορά της σύμβασης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κώλυσε κάπου άλλα είναι πάρα πολύ κοντά !!!!!

5. Αγορά οχημάτων, δυο κυβερνήσεις και δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε ένα όχημα με διαφορά ότι η τελευταίοι πρωτοτύπησαν και έφεραν έστω και δοκιμαστικά κάποια ηλεκτροκίνητα που υποτίθεται είναι φιλικά προς το περιβάλλων, και εσύ οδηγέ κάθεσαι σε κάθισμα 20 ετών και βάλε. 

6. Ιδιωτικοποιείτε αργά και σταθερά η μεταφορά επιβατών στην Αττική με παραχώρηση γραμμών στα ΚΤΕΛ, κάθε μηνά και παραπάνω γραμμές με αποτέλεσμα ένα υπέροχο πρωινό να βρεθείς ξεβράκωτος στα αγγούρια,χωρείς βρακί και λεωφορειακή γραμμή, χωρίς να άνοιξη μύτη όπως είπε ο *Πρόεδρος.  

7. Εργαζόμενοι δυο ταχυτήτων το είπε ο *Πρόεδρος για το νομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ, και το πρόβλημα αυτό άλυτο.  

Έχω να προσθέσω πολλά ζητήματα αλλά θα με πείτε γραφικό και οπισθοδρομικό και άνθρωπο που δεν επιθυμεί την ευημερία του τόπου. 

*Πρόεδροι πόλοι και ξέρετε καλά ποιος τι δήλωσε και που.

                                                       Καλή Χρονιά  

                    Kourtis

Δεν υπάρχουν σχόλια